Spring Flower

4-7 mei 2023

Een 4 daagse lente gathering van en voor meisjes, moeders, grootmoeders, vrouwen van alle generaties & leeftijden waarbij we in een tribe samen zijn, een verdiepende reis maken binnen een rite of passage en samen het leven vieren

Welkom in de lente energie van ontspruiten, kiemkracht, tevoorschijn komen en je plek innemen.

Een uitnodiging om een sprong in het diepe te nemen en volledig tot bloei te komen tijdens de reis van rups naar vlinder . Om verantwoordelijkheid te nemen voor de potentiële kracht die in ieder van ons huist en samen te vallen met jezelf – een inwijding – rite of passage. 

 

Met SpringFlower creëren we samen een veld van Feminine Energy waarin we onszelf voeden en onze dochters, volgende generatie (daarvoor hoef je geen fysieke dochter te hebben) laten voelen wat een enorme kracht en liefde zij in zichzelf dragen. Door onze vrouwelijke essentie te eren, laten stralen en stromen brengen we harmonie en balans in onszelf, in onze voormoederlijnen en in de wereld. Hierdoor kunnen onze dochters en de volgende generaties opgroeien met een vanzelfsprekend besef dat zij waardevol zijn, dat er van ze wordt gehouden zoals ze zijn, dat ze erbij horen en bijdragen door moeiteloos en met plezier zichzelf te zijn..

Meer informatie te vinden op https://spring-flower.nl

 

Meer informatie te vinden op https://spring-flower.nl

* Afbeeldingen deels eigen gebruik en deels Ageeth Hummeling