Wie ben ik?

Ik ben moeder van 2 kinderen, pubers. Een (eigen) wijze, krachtige, vrolijke dochter en een gevoelige, liefdevolle, pure zoon.

In 2019 liet ik mijn relatie met de vader van onze kinderen los, 18 jaar waren wij elkaars liefde, bedding, elkaars veiligheid en ontdekten we het leven samen. Beide voelden dat het rond was en we onze eigen plek in de wereld te ontdekken hebben. Vanuit die nieuwe plek heeft onze relatie een nieuwe vorm gekregen, samen dragen wij met nog steeds veel liefde en zorg het ouderschap van onze 2 prachtige kinderen. Er is liefde vanuit een andere plek, er is dankbaarheid voor het leven dat we gedeeld hebben.

In een vorig leven, athans zo voelt het vanuit de plek waar ik nu ben werkte ik jaren in de reguliere hulpverlening, waaronder de kinderpsychiatrie en gezinnen met een complexe hulpvragen. In 2012 ontstond de wens om vanuit een eigen praktijk te werken. Een verlangen om echte verbinding te kunnen ervaren, een verlangen om een plek te creëren waar ruimte is voor vertraging, voor schaamte, schuld, licht en donkerte. Voor verlangen, levensenergie, puurheid en echte rauwe naakte kwetsbaarheid. 

Mogen zijn wie je bent, in je diepste kern. Dat doorleven en voortleven, en nog steeds. Ik ga elke keer opnieuw weer op reis, naar mijn essentiële zelf. Laagje voor laagje, kom ik steeds nieuwe thema's tegen. Ik ken ze, een stevige innerlijke criticus die kwetsbaarheid als zwakte zag, het aanpassen aan mijn omgeving, het uit verbinding gaan met mijzelf en daarmee ook de mensen in mijn omgeving omdat dat ooit nodig was. Het goed willen doen, en daarmee trouw zijn aan mezelf verliezen. Ik blijf leren, te houden van mezelf, te ontdekken wie ik ten diepste ben en mijzelf vrij te maken van alle structuren die ooit dienden en nu niet meer nodig zijn. Ik ben altijd een voeler geweest, vooral voelen in mijn omgeving. Nu heeft voelen een hele andere dimensie gekregen. De subtiele fluistering in mijn eigen lijf, diep verbonden met mijn eigen lijf, mijn womb. 

Mogen zijn wie je bent, in je diepste kern, verloren zielendelen ophalend die door jou heen geleefd willen worden. Om je eigen levenskracht te herstellen en behouden.

- Janneke maakt vanuit een open en veilige ruimte op een diepere laag contact met jou. Van daaruit reist Janneke met jou mee, als space holder zodat jij de diepe donkerte in jezelf kunt leren omarmen. 

Jezelf te verwelkomen in alles wat er in jou gevoeld en ervaren wilt worden, overgave aan wat zich in het moment aandient. Met liefde, présence, rust en zachtheid als haar grootste kracht. Janneke leert je aanwezig te zijn in je lijf, op een diepere laag voelen en te verbinden, het leren subtiel waar te nemen in je lijf en te luisteren naar het fluisteren van je lijf - 

 

Relevante opleidingen en cursussen:

Ik blijf verdiepen, in mezelf en daarmee ook in mijn werk. 'Thats a way of life'. Naast een grote diversiteit van cursussen en workshops heb ik in 2012 de levenscoach opleiding bij Sonnevelt opleidingen gevolgd, bij Open Fields EMDR en Hooggevoeligheid. De opleiding tot traumatherapeut bij Open Mind in België. In 2018 - 2019 - In de voetsporen van Maria Magdalena - bij Christa Schot, en de Terugkeer van de heilige seksualiteit bij Hermine Schoneveld. 2019 Wheel of consent, in 2020 gestart met de opleiding Pelvic Release Practioner bij Marielle Spronck.

In 2020 ging op Vision Quest, in 2022 starten ik de opleiding tot Vision Quest begeleider bij Bart Wiegers van SoulQuest.