Home » Over mij

Wie ben ik?

Mogen zijn wie je bent, in je diepste kern. Dat doorleven en voortleven, en nog steeds. Ik ga elke keer opnieuw weer op reis, naar mijn essentiële zelf. Laagje voor laagje, kom ik steeds nieuwe thema's tegen. Ik ken ze, een stevige innerlijke criticus die kwetsbaarheid als zwakte zag, het aanpassen aan mijn omgeving, het uit verbinding gaan met mijzelf en daarmee ook de mensen in mijn omgeving omdat dat ooit nodig was. Het goed willen doen, en daarmee trouw zijn aan mezelf verliezen. Ik blijf leren, te houden van mezelf en te ontdekken wie ik ten diepste ben en mijzelf vrij te maken van alle structuren die ooit dienden en nu niet meer nodig zijn. Ik ben altijd een voeler geweest, vooral voelen in mijn omgeving. Nu heeft voelen een hele andere dimensie gekregen. De subtiele fluistering in mijn eigen lijf, diep verbonden met mijn eigen lijf, mijn womb. 

Ik ben moeder van 2 kinderen, pubers. Een (eigen) wijze, krachtige, vrolijke dochter en een gevoelige, liefdevolle, pure zoon.

Na jaren gewerkt te hebben in de reguliere hulpverlening, waaronder de kinderpsychiatrie en gezinnen met een complexe hulpvragen, is in 2012 de wens ontstaan om vanuit een eigen praktijk te werken. Een verlangen om echte verbinding te kunnen ervaren, een verlangen om een plek te creëren waar ruimte is voor vertraging, voor schaamte, schuld, licht en donkerte. Voor verlangen, levensenergie, puurheid en echte rauwe naakte kwetsbaarheid. Met oprechte en liefdevolle aandacht ben ik er voor jou. Ik ben betrokken, analytisch, intuïtief, zacht, scherp en mijn rust is mijn kracht. Veiligheid vind ik zeer belangrijk, een noodzakelijke basis voor wezenlijke verandering.

 

Relevante opleidingen en cursussen:

Ik blijf verdiepen, in mezelf en daarmee ook in mijn werk. 'Thats a way of life'. Naast een grote diversiteit van cursussen en workshops heb ik in 2012 de levenscoach opleiding bij Sonnevelt opleidingen gevolgd, bij Open Fields EMDR en Hooggevoeligheid. De opleiding tot traumatherapeut bij Open Mind in België. In 2018 - 2019 - IN DE VOETSPOREN VAN MARIA MAGDALENA - bij Christa Schot waar ik momenteel assisteer en de Terugkeer van de heilige seksualiteit bij Hermine Schoneveld. Recent Wheel of consent, en in 2020 start ik met de opleiding Pelvic Release Practioner bij Marielle Spronck.