Dankbaar

Ik wilde je nog wel laten weten dat ik je ontzettend dankbaar ben en dat je heel veel voor me betekend hebt!

 

Kate

Toeval bestaat niet! Daarom ben ik ook heel blij en dankbaar dat ik op die bewuste dag mijn laptop opende en het bericht van Janneke las. Ze opende met beste lezer (of zoiets) maar het leek wel of er stond: Heeee Kate, Ja JIJ !!! Lees dit maar eens…… dit is wat je zoekt.
En inderdaad na het lezen van het bericht heb ik contact met Janneke en een afspraak gemaakt.
Wat een warme, lieve en fijne vrouw ontmoette ik tijdens de eerste afspraak. Van ongeveer dezelfde leeftijd als ikzelf, ook een gezin met kleine kids,
Wauw! En wat een rust straalt ze uit….. hoe doet ze dat….. dat wil ik ook !!! was het eerste wat ik dacht.
Na een heel fijn verhelderend gesprek vol tranen en verdriet zat er weer rust en lucht in mijn lichaam en geest.
Ik kwam erachter dat ik HSP ben en dat verklaarde al heel veel voor me.
We besloten een vervolg afspraak te maken voor een EMDR. Heel spannend.
Ik had er vaag wat over gehoord, maar Janneke vertelde in duidelijke begrippen wat het inhield. Na nog wat voorbereidend werk was het zover: De doodnuchtere Kate ging deelnemen aan een EMDR-sessie.
Het was een spannende, pittige en vooral emotionele middag maar JEEEEH, wat is die Janneke goed! Ze weet precies de juiste snaar te raken en je op die manier verder te helpen.
Na de sessie adviseerde ze om nog een tijdje even een momentje voor jezelf te pakken. Nou dat heb ik gedaan en geweten…. Ik heb een stil plekje opgezocht en een schriftje gepakt en ben begonnen met schrijven. Alles dat in me op kwam pende ik neer….ook dat luchtte enorm op. Het leek wel of er vanalles was losgekomen door de EMDR wat eruit wilde. Door het op te schrijven in een mooi schrift heb ik het een plekje gegeven en van me af geschreven.
Sinds de EMDR heb ik meer rust in mijn lijf en voel ik me lekkerder in mijn vel.

Dankjewel Janneke!!

Liefs Kate.


Mijn ervaring;
Ik ben een aantal maanden naar Janneke geweest. Ik heb onze 'sessies' als zeer prettig ervaren en ben verschillende ervaringen rijker. Janneke is een rustgevend, respectvol en liefdevol persoon. Ze zorgt er voor dat je jezelf snel op je gemak, ze laat je in je waarde en zoekt soms toch even de grens op om je over een drempel te hebben.
Je krijgt terug wat je zelf aangeeft, het zijn je eigen gedachtes en gevoelens. Geen eigen invulling of interpretatie vanuit Janneke. Het is een zoektocht.... samen.... naar mogelijke 'oorzaken'. En die zoektocht kan soms behoorlijk pittig en emotioneel zijn. Op dat soort momenten krijg je tijd en rust om het moment te beleven en ..... om door te pakken.
Vanaf het begin af aan is het duidelijk dat het jouw eigen zoektocht is. Het is geen verplichting ...... sta er voor open. Het brengt je sowieso wat op.

 

EMDR 

Wij hebben Janneke ingeschakeld voor onze zoon, hij had een nare ervaring meegemaakt.
Kwam er in het kort op neer dat wanneer hij naar bed ging dat hij bang was dat hij alleen gelaten werd door ons, hierdoor kwam hij bijna elke avond een paar keer uit bed. Wilde elke keer een bevestiging dat wij nog thuis waren.

Janneke is eerst bij ons aan huis kennis komen maken, wat erg vertrouwd voelde, onze zoon voelde zich gelijk op zijn gemak,
dat merkte wij doordat hij ineens alles vertelde waar hij mee worstelde. Hij bleef maar praten…
Dit was voor ons ook een bevestiging dat we er juist aan hadden gedaan om Janneke in te schakelen.

Bij het tweede gesprek is Janneke met onze zoon aan de slag gegaan om zijn nare ervaring een plaatsje te geven.

Sinds het tweede gesprek komt hij niet meer zijn bed in en slaapt heerlijk.

Wij hebben Janneke ervaren als een zeer vriendelijk persoon die heel goed met kinderen om kan gaan.