Sacred Touch

 

We verlangen allemaal naar aangeraakt te worden, naar aanraken.

Vaak weten we niet hoe we aangeraakt willen worden, hoe we kunnen aanraken, we (her)kennen onze ja's en nee's niet, we durven onze verlangens niet uit te spreken, hebben geleerd deze niet serieus te nemen.

Een volle ja of nee uit spreken, leren luisteren naar het fluisteren van je lijf. Door je eigen overtuigingen heen te bewegen, je schaamte, pijn, verdriet, angst vast te houden en te laten smelten zodat er ruimte komt voor het experimenteren met verlangens.

 

In deze Sacred Touch vrouwencirkel wordt er een veilige bedding gecreëerd. Je wordt uitgenodigd erbij te blijven in wat is, in wat zich aandient zonder in de verhalen te gaan. Het gaat over het doorvoelen zonder het te hoeven weten. te voelen en vertrouwen op dat wat zich in jou wilt bewegen. Als je jezelf uitnodigt en toestaat om daarbij te kunnen blijven veranderd er iets onomkeerbaar. Je bent in staat je eigen bodem te ervaren, le keert dat veiligheid in jouzelf zit, je maakt de beweging van overleven naar leven, je leert autonoom zijn voor dat wat in jou is, je leert jou eigen waarheid te spreken. Dat is pas vrijheid!

 

Wees welkom vrouw!

 

Om de veiligheid te borgen in het groepsproces verbind je je met een ja voor 3 keer aan deze vrouwencirkel. Daarna kun je voelen of je hier vervolg aan wilt geven. 

 

* Voel je welkom met alle spanning, twijfel, onzekerheid. Juist dan, het is de weg van binnenuit volgend in wat voor jou klopt, woorden gevend aan wat is, jezelf inbrengend en eigen grenzen (leren) voelen.

* Voel je een drempel, heb je behoefte aan meer informatie, voel je vrij om contact op te nemen via mail of telefoon.

 

Go only as fast as your slowest part feels safe to go.